Kunstbokhandelen B*stard
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra Solveig Landa

Solveig Landa arbeider med grafikk og skulptur i et utvidet felt og utforsker kombinasjoner innen de ulike teknikkene. Det sårbare hos oss mennesker, mental balanse og utfordringer i relasjoner er viktige stikkord i hennes arbeider. En inspirasjonskilde er kreftene og dynamikken i naturen og i mennesket.

Verkene hennes kan tenkes å være fortellinger som kan bearbeide og forandre. Landa bruker metaforer og symboler for indre følelser og mellommenneskelige forhold. Hun benytter naturelementer og refererer til ritualer som mennesker bruker for å kontrollere sine omgivelser, ritualer som skal gi beskyttelse og endring. Landa vil at hennes inntrykk fra det ville, skremmende og samtidig vakre i møte med naturelementene skal sive inn i kunsten.

I hennes siste serie av monotrykk har hun trykket fra brukte og avlagte finerplater og metalformer funnet i konteinere på byggeplasser i nabolaget. Av disse skapes det motiver som minner om et meditativt atmosfærisk landskap. Samtidig kan det tenkes at et indre og kroppslig landskap er portretert. Verkene er trykket lag på lag med med farge og sårene i de slitte platene er synlige.

Landa er utdannet ved Montana State University, MT (BFA) og University of Washington, WA (MFA) i USA. Hun har deltatt på flere internasjonale og nasjonale utstillinger. Landa er verksmester på grafikkverkstedet Tou Trykk i Stavanger og hun er opptatt av å formidle kunst og har kurs og underviser i grafikk. Landa er innkjøpt til samlinger i inn og utland og hennes arbeider er brukt i offentlige kunstprosjekter.

1
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke