Kunstbokhandelen B*stard
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Velkommen til Kunstbokhandelen B*stard!

 

Produkter fra Eva Laila Hilsen

Eva Laila Hilsen bor og jobber på Fagernes i Valdres, har utdanning fra Statens Kunstakademi, og er medlem i Norske Billedkunstnere, Norske Grafikere, Tegnerforbundet og Landslaget Norske Malere og Oppland Bildende Kunstnere.

Eva Laila Hilsen debuterte 1987 i Bodø Kunstforening med utstillingen Underveis. Hun har siden hatt et 40-talls separatutstillinger i private og offentlige gallerier i inn- og utland, bl.a. Tyrkia/Istanbul, Paris og i Sør-Afrika 2008.

Hun har deltatt på en rekke gruppe- og kollektivutstillinger nasjonalt og internasjonalt. Høstutstillingen, Østlands- Vestlands- og Trøndelagsutstillingen, Norske Bilder m.fl. Grafikkbiennaler og triennaler i Afrika, Europa, Russland og Sør-Amerika. Våren 2009 med kunstmappa Blå i The 5th International Artist Book Triennial i Vilnius/Litauen. Hun har stilt ut i New York, og deltatt med en installasjon i et hageprosjekt i Darmstadt/Tyskland/KlangArten.

Innkjøpt til private og offentlige samlinger, Norsk Kulturråd, Nynorsk Kultursentrum m.fl. samt kommuner og fylker. Hun er representert i museer i Italia, Portugal, Egypt og Namibia.

Hun har mottatt en rekke kunstnerstipend, og reisestipend til bl.a. Namibia, Artist in Residence opphold i Paris og Berlin. Hun har utført en rekke utsmykninger i privat og offentlig regi, og har gitt ut to kunstmapper, Eit Rom - Eit Hus og Blå, begge med tekster av forfatter og dramatiker Jon Fosse.

Siden 1991 har huset vært et sentralt billedelement og motiv i Eva Laila Hilsens bilder. Hun bruker huset som en metafor på livet, og inspireres av farger og mønstre i naturen, fra hjemstedet Valdres, men henter også inspirasjon på mange av sine reiser.

1
Viser 1 til 11 (av 11 produkter)

Trykk ENTER for å søke